Skuteczne rozwiązania na niełatwe dla gastronomii czasy.


Nie da się ukryć, że rok 2020 nie jest łatwy dla branży gastronomicznej w naszym kraju. Po części wiąże się to z niestabilną sytuacją polityczną, jednak dominującym problemem, mocno wpływającym na naszą branżę, jest niewątpliwie szalejący na całym świecie koronawirus.

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie cheese-delicious-delivery-dinner.jpg

Jak wszyscy wiemy, ze względu na zagrożenie wirusowe, rynek gastronomiczny w przypadku restauracji serwujących dania wyłącznie w lokalu jest od kilku tygodni nieczynny, jednak w grze pozostaje ciągle rynek dowozów żywności. W związku z tym zapewne spora część restauracji, która do tej pory świadczyła swe usługi wyłącznie na miejscu, zainteresowała się również możliwością dowożenia zamówień bezpośrednio do klienta. W tym momencie dochodzimy do kluczowej kwestii, jaką jest możliwie najlepsza organizacja dowozów, tak aby dostarczany produkt spełniał wymogi klienta i aby ten klient do nas wrócił z kolejnymi zamówieniami. Możemy co prawda rozpocząć współpracę z wyspecjalizowanymi platformami oferującymi usługi dowozów, które zatrudniają własnych kurierów, jednak bardziej perspektywiczna, a w wielu przypadkach również bardziej korzystna cenowo, zwłaszcza w obecnej sytuacji, jest opcja samodzielnych dowozów.

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie pizza-4239775_1920-1024x869.png

Istnieją dwie możliwe drogi realizacji dowozów we własnym zakresie. Pierwsza to dowozy realizowane na rowerze lub skuterze, natomiast druga to dowożenie zamówień samochodem. Wybór właściwej opcji jest uzależniony od wielu kwestii, w szczególności dostępnej infrastruktury miejskiej, ponieważ w dużych miastach, gdzie problemem są korki, znacznie lepszą opcją wydają się dowozy rowerem lub skuterem, natomiast dla restauracji zlokalizowanych na przedmieściach, gdzie zabudowa jest znacznie luźniejsza i odległości na jakie należy dowieźć produkt są większe, korzystniejsze będą dowozy samochodem.

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie plecak_na_pizze-9-1024x683.jpg


Niezależnie jednak wybranego środka lokomocji, istnieje jednak jeszcze drugi problem do rozwiązania, a mianowicie sposób, w jaki będą przewożone dania, tak aby w jak najlepszej formie dotarły do klienta. W jednym i drugim przypadku nasza firma zapewnia odpowiednie wsparcie, oferując dedykowane rozwiązania dopasowane do potrzeb różnych grup odbiorców.

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie t4s-2-1024x683.jpg


W naszej ofercie znajdziecie torby na pizzę w rozmiarze od 35 do nawet 60 cm średnicy, pozwalające na przewóz 2 lub 4 pudełek pizzy. Oprócz tego dostępne są także torby na pizzę w rozmiarze 35 cm na 8 oraz 14 pudełek. Ponadto zapewniamy także pełną gamę toreb na dania, zarówno na pojemniki lunchbox, zupki, hamburgery czy sushi. Wszystkie nasze torby są wykonane z trwałych, łatwych do utrzymania w czystości materiałów, zapewniających odpowiednią izolację cieplną przewożonych potraw. Unikalną cechą naszych toreb jest możliwość podgrzewania ich zawartości przy zastosowaniu naszego autorskiego rozwiązania, jakim są pady grzewcze zasilane z gniazda zapalniczki 12V, przez co we wnętrzu torby możliwe jest utrzymywanie temperatury nawet do 80 stopni C, co gwarantuje, że klient otrzyma odpowiednio gorące danie.

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie lunchbox6-2-1024x683.jpg


Mając na uwadze zróżnicowane potrzeby klientów, posiadamy w naszej ofercie także szeroki wybór plecaków na pizzę oraz dania, wykonanych z trwałego nylonu, usztywnianych za pomocą stelaża oraz posiadających dodatkowe wzmocnienia konstrukcji, zapewniających wytrzymałość na nawet najcięższe warunki eksploatacyjne. Także nasze plecaki posiadają możliwość podgrzewania bezpośrednio z akumulatora o napięciu 12V.

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami pod linkiem https://furmis.pl/katalog.pdf